Bezárás
Ország weboldala:

Felelősségi nyilatkozat egészségügyi szakemberek részére

A jelen weboldalon található orvostechnikai eszközökre vonatkozó információk kizárólag az Európai Unió területén működő egészségügyi szakemberek részére kerültek közzétételre.

Az „Elfogadás és Megerősítés” gombra történő kattintással Ön megerősíti, hogy a jelen információkat tudomásul vette, továbbá kijelenti, hogy Ön az Európai Unióban működő egészségügyi szakember.

Akut terápiák

CRRT — Egy megbízható, hatékony lehetőség

Az akut vesekárosodásban (AKI - Acute Kidney Injury) szenvedő betegek számára a folyamatos vesepótló kezelés (CRRT - Continuous Renal Replacement Therapy) hatékony lehetőség. A CRRT speciális oldatok és dializátorok használatával, a vese természetes működését lemásolva tisztítja meg a vért, állandósítva ezáltal a testfolyadék szinteket. A különböző terápiák nyújtásával a Fresenius Medical Care a heveny vesekárosodás hatékony és megbízható kezelését biztosítja, igazodva a betegek speciális igényeihez. A Fresenius Medical Care a CRRT kezelési módjai mellett a plazmaferezist is tartalmazzák.

Akut terápiák
CRRT beállítások

Folyamatos vesepótló kezelés (CRRT) – sztenderd terápiák (CVVHD, CVVH, CVVHDF) akut vesekárosodás esetén (AKI)

multiFiltratePRO

multiFiltratePRO — Tökéletesen megfelel minden kezelőcsoport számára az intenzív

multiFiltrate

multiFiltrate akut terápiás rendszer: megbízható, ergonómikus, intuitív – A vesepótló kezelések teljes választéka a Ci-Ca® előnyeivel kombinálva

CRRT és plazmaferezis filterek

Ultraflux® és plasmaFlux® — filterek CRRT-hez és plazmaferezishez. Használható Ci-Ca® citrát és heparin alvadásgátlóval.

Érbehatolás

A proVencare katéterek egyenletes és állandó vérhozamot biztosítanak, illetve lehetővé teszik a megtisztított vérnek a vénába történő szabad visszaáramlását.