Ország weboldala:

Felelősségi nyilatkozat egészségügyi szakemberek részére

A jelen weboldalon található orvostechnikai eszközökre vonatkozó információk kizárólag az Európai Unió területén működő egészségügyi szakemberek részére kerültek közzétételre.

Az „Elfogadás és Megerősítés” gombra történő kattintással Ön megerősíti, hogy a jelen információkat tudomásul vette, továbbá kijelenti, hogy Ön az Európai Unióban működő egészségügyi szakember.

Érbehatolás

proVencare katéter

Prémium minőség, megbízható érbehatolás

  • Optimális vérhozam
  • Kényelmes viselet
  • Kiválóan használható a Fresenius Medical Care terápiákhoz

proVencare® prémium minőség

proVencare katéterszett

Az összes proVencare® katétert a vér állandó és folyamatos szállítására tervezték és gyártották. A proVencare katéterek szárait fröccsöntéses gyártási eljárással készítették. A lehető legkisebb ellenállású görbületek lehetővé teszik a tisztított vérnek a vénába történő szabad visszaáramlását.

Anyagok és alkatrészek kialakításának kiválasztása

A katéterszárak rugalmasak és hajlítással szemben ellenállóak, így a klempek ismétlődő zárása és nyitása után is folyamatos véráramlás marad fenn. A kanülszárakat biztosan rögzítették a vezetőszáron belül a mély- és rongálódásmentes rögzítés érdekében.

A gyors és megbízható zárás érdekében a klempeket biztonsági betéttel látták el. Színkódokkal különböztetik meg a bemenő és kimenő lument, és ezek tartalmazzák a katéter összes fontos paraméterét, mint térfogat, hossz és átmérő.

Kapcsolódó tartalom