Bezárás
Ország weboldala:

Felelősségi nyilatkozat egészségügyi szakemberek részére

A jelen weboldalon található orvostechnikai eszközökre vonatkozó információk kizárólag az Európai Unió területén működő egészségügyi szakemberek részére kerültek közzétételre.

Az „Elfogadás és Megerősítés” gombra történő kattintással Ön megerősíti, hogy a jelen információkat tudomásul vette, továbbá kijelenti, hogy Ön az Európai Unióban működő egészségügyi szakember.

Gyermek dialízis

A Fresenius Medical Care vállalatnál elkötelezettek vagyunk a gyermekek egyéni igényeihez igazított vesepótló kezelések iránt. A gyermekek különböző korúak, testmagasságúak egészségi állapotúak, és eltérnek családi körülményeikben is: számos tényező befolyásolja a megfelelő kezelés megválasztását a gyermekeknél.

A Fresenius Medical Care dialízis termékek széles választékát kínálja minden egyes egyedi helyzetre és terápiára, teljesítve a legmagasabb, minőségi elvárásokat a következő területeken:

Gyermek dialízis
Gyermek peritoneális dialízis

A gyermek peritoneális dialízis (PD) egy lehetőség a veseátültetésig hátralévő idő áthidalására, könnyebb és kevésbé invazív, mint az extrakorporális kezelések.

Gyermek hemodialízis

Gyermek hemodialízis – 5008 CorDiax pediátriai terápiás rendszer. Hemodiafiltrációs (HDF) terápia gyermekeknek; egy bizonyított rendszer a lehető legnagyobb biztonságért.