Bezárás
Ország weboldala:

Felelősségi nyilatkozat egészségügyi szakemberek részére

A jelen weboldalon található orvostechnikai eszközökre vonatkozó információk kizárólag az Európai Unió területén működő egészségügyi szakemberek részére kerültek közzétételre.

Az „Elfogadás és Megerősítés” gombra történő kattintással Ön megerősíti, hogy a jelen információkat tudomásul vette, továbbá kijelenti, hogy Ön az Európai Unióban működő egészségügyi szakember.

Hemodialízis

A betegek szív- és érrendszeri megbetegedésének és halálozásának kockázatát minimalizálja

A hemodialízis kezelés minőségének és hatékonyságának utóbbi években végbement jelentős fejlődése ellenére, a szív-érrendszeri megbetegedés (cardiovascular disease – CVD) maradt a dializált betegek vezető haláloka. Manapság, csaknem minden második dializált beteg szív-érrendszeri szövődmények következtében hal meg. A Fresenius Medical Care világszerte támogatja a nefrológusokat, hogy minimalizálják betegeik szív-érrendszeri megbetegedési és halálozási kockázatát.

A HighVolumeHDF® kezelés, akárcsak az újszerű membránok (Helixoneplus) és monitorizálási funkciók (Blood Volume Monitor), a kiemelkedő tisztaságú dializáló oldatokkal együtt elősegítik a CVD kockázati tényezők minimalizálását, valamint jelentős mértékben növelik a hemodialízis kezelés minőségét és hatékonyságát.

A Fresenius Medical Care a dializált betegek szív-érrendszeri kilátásait javító kezelések és termékek folyamatos fejlesztésre és létrehozására törekszik.

Hemodialízis készülék közelről – Fresenius Medical Care
HighVolumeHDF

A Fresenius Medical Care által végzett HighVolumeHDF® kezelés egy fejlett dialízis kezelés, amely sok előnyt jelent mind a beteg, mind az orvosok és ápolók számára.

Készülékek

Fresenius Medical Care hemodialízis készülékek — Az 5008 CorDiax és 5008S CorDiax lehetővé teszik a HighVolumeHDF® kezelést és a jól ismert 4008 sorozat a legjobb minőségű HD kezelést egyesíti a bizonyított megbízhatósággal

Dializátorok

Fresenius Medical Care Hemodialízis termékek — hatékony FX-class® CorDiax és classix dializátorok. Fresenius minőség a sztenderd hemodialízishez.

Víztechnológia

Díalizis víztechnológia megoldások minden professzionális egészségügyi igényre. Termékek és szolgáltatások permeátum, koncentrátum és egyéb anyagok ellátásához.

Folyadékmenedzsment hemodialízis során

Hatékony kardioprotekció a BCM (Body Composition Monitor) készülékkel –- A Fresenius Medical Care haladó folyadékkezelési terápiájának alapvető része.