Bezárás
Ország weboldala:

Felelősségi nyilatkozat egészségügyi szakemberek részére

A jelen weboldalon található orvostechnikai eszközökre vonatkozó információk kizárólag az Európai Unió területén működő egészségügyi szakemberek részére kerültek közzétételre.

Az „Elfogadás és Megerősítés” gombra történő kattintással Ön megerősíti, hogy a jelen információkat tudomásul vette, továbbá kijelenti, hogy Ön az Európai Unióban működő egészségügyi szakember.

Hemodialízis

HighVolumeHDF

A Fresenius Medical Care által végzett HighVolumeHDF® kezelés egy fejlett dialízis kezelés, amely sok előnyt jelent mind a beteg, mind az orvosok és ápolók számára.

Készülékek

Fresenius Medical Care hemodialízis készülékek — Az 5008 CorDiax és 5008S CorDiax lehetővé teszik a HighVolumeHDF® kezelést és a jól ismert 4008 sorozat a legjobb minőségű HD kezelést egyesíti a bizonyított megbízhatósággal

Dializátorok

Fresenius Medical Care Hemodialízis termékek — hatékony FX-class® CorDiax és classix dializátorok. Fresenius minőség a sztenderd hemodialízishez.

Víztechnológia

Díalizis víztechnológia megoldások minden professzionális egészségügyi igényre. Termékek és szolgáltatások permeátum, koncentrátum és egyéb anyagok ellátásához.

Folyadékmenedzsment hemodialízis során

Hatékony kardioprotekció a BCM (Body Composition Monitor) készülékkel –- A Fresenius Medical Care haladó folyadékkezelési terápiájának alapvető része.

Otthoni hemodialízis

Otthoni hemodialízis a Fresenius Medical Care-től – Fejlett terápiák és szolgáltatások otthon kezelt betegek számára.