Ország weboldala:

Vállalati profil

Vállalati profil

A világ vezető vállalata a krónikus veseelégtelenségben szenvedő betegek számára nyújtott termékek és szolgáltatások területén.

Fresenius Medical Care a világban

Fresenius Medical Care világtérkép

A Fresenius Medical Care innovációi

Fresenius Medical Care – Dialízis készülékek

A krónikus veseelégtelenség egyre inkább globális problémává válik, amely egyre nagyobb igényt támaszt a fejlett, jó minőségű, egyszerre költséghatékony kezelési módok iránt. A piaci körülmények jelentős mértékben eltérnek azok között az országok között, melyekben termékeinket értékesítjük. A Fresenius Medical Care differenciált termékválasztékával sikeresen alkalmazkodik ehhez a sokszínűséghez. A kutatás-fejlesztési csapatunk előnyt kovácsol ebből: Mivel termékfejlesztésünk decentralizált, ezért a helyi igényeket gyorsan ki tudjuk elégíteni. Ez hatékony együttműködést eredményez innovációs csapataink között világszerte, melynek előnye globális kutatás-fejlesztési tevékenységünk.

Cégünk kutatás-fejlesztési tevékenysége négy fő területre összpontosít

1. Gyógyszerészeti és technológiai fejlesztések

2. A betegszámok folyamatos növekedése

3. A kísérő betegségek számának növekedése

4. Növekvő költségek miatti nyomás az egészségügyi rendszereken

Saját kutatás-fejlesztési infrastruktúránk

2013-ban 552 teljes munkaidejű alkalmazottunk dolgozott a világon a kutatás-fejlesztés területén. 2013-ban a kutatás-fejlesztési kiadások elérték a 126 millió dollárt. A legtöbb ilyen jellegű tevékenységet Németországban, a schweinfurti és Bad Homburg-i telephelyeken végezték. Kutatás-fejlesztési részlegünk található még St. Wendelben (Németország), Bukarestben (Románia) és Kremsben (Ausztria). Az Egyesült Államokban eszközfejlesztési központjaink működnek a kaliforniai Concordban és Lake Forestben, illetve az utahi Ogdenben található a dializátorok és más fogyóeszközök fejlesztési központja. A Hong Kongban és a kínai Changshuban lévő fejlesztési tevékenységek a költséghatékony rendszerek iránti növekvő igényre fókuszálnak.

Fresenius Medical Care – Polysulfon

Kapcsolódó tartalom