Ugrás a tartalomra

Szolgáltatások a Fresenius Medical Care-től

Az ápoló ellátja az ágyban fekvő beteget

A Fresenius Medical Care a világ legnagyobb vállalata, amely a dialízis kezelésben részesülő betegeknek kínál termékeket és szolgáltatásokat.

A Fresenius Medical Care teljeskörű megoldást kínál a krónikus veseelégtelenségben szenvedő embereknek — a kutatás-fejlesztéstől a dialízis kezeléshez szükséges termékek gyártásáig, teljes terápiás lehetőségek kínálatáig saját dialízis központjainkban. A Fresenius Medical Care az egyetlen olyan vállalat, amely teljes körű megoldást kínál a betegeknek mindenhol és minden nap. A legfontosabb értékeink a minőség, az elkötelezettség és az ügyfélközpontú megközelítés, amelyek céljaink felé vezetnek bennünket.

Betegápolás

Betegeink jólléte a legfontosabb számunkra,és kizárólag ezért dolgozunk. Elkötelezettek vagyunk betegeink életminőségének javítása iránt. Minden egyes beteg egyedi számunkra. A Fresenius Medical Care olyan kezelési lehetőségeket kínál, amely lehetővé teszi az egyes betegekre szabott kezelést. Ezt állítjuk a középpontba, így viszonyulunk szolgáltatásainkhoz. A Fresenius Medical Care vállalatnál az ápolás legjobb minőségére összpontosítunk, hogy jobb klinikai eredményeket érjünk el.

Tudjon meg többet a Fresenius Medical Care szolgáltatásairól az alábbi honlapokon:

NephroCare

Fresenius Kidney Care (Észak-Amerikában)

Betegek életminőségének javítása több mint 40 országban

A Fresenius Medical Care egyedi terápiás lehetőségeket kínál több mint 270 000 betegnek világszerte.

5008 CorDiax

Terápiás rendszerek és szolgáltatások

A Fresenius Medical Care elkötelezett a meglévő terápiák javítása és új terápiák létrehozása iránt a folyamatos kutatás és fejlesztés révén. A fentieken túl a dializált betegeink megérdemlik az orvosi szempontból és technikailag lehetséges legjobb életminőséget.

A Fresenius Medical Care az alábbiak teljes választékát kínálja:

  • Hemodialízis készülékek
  • Peritoneális dialízis rendszerek
  • Vízkezelő rendszerek
  • Dialízis kezeléshez szükséges fogyóanyagok
  • Kezelőszékek és egyéb kapcsolódó termékek 
Dialízis központok - Fresenius Medical Care

Keresse meg az Ön országában működő Fresenius Medical Care dialízis központokat.

A Fresenius Medical Care világszerte kínál dialízis szolgáltatásokat. Európában, a Közel-keleten, Afrikában és Latin-Amerikában a Fresenius Medical Care dialízis szolgáltatásának neve NephroCare. Észak-Amerikában a szolgáltatás neve Fresenius Kidney Care.

Keresse meg az országában működő központokat.
Kapcsolódó tartalom
Beteg és unokája a tóparton

Válassza a legjobb megoldást!

Tudjon meg többet vállalatunkról!