Ugrás a tartalomra

Ápolók

Renal IT megoldások ápolóknak

Renal IT megoldások ápolóknak

  • Időigényes tevékenységek csökkentése
  • A kezelések dokumentálása
  • Több idő a betegekre
Időigényes tevékenységek csökkentése

Optimalizálja napi munkarutinját

Időigényes tevékenységek csökkentése

A nem  közvetlenül a betegellátáshoz kapcsolódó feladatok, mint a dokumentálás, számlázás és adminisztráció időigényesek. Ezeknek a rutin feladatoknak a hatékony elvégzésével több idő marad a betegápolásra és ezzel javul a beteg közérzete. Ennek eredményeként az egészségügyi szakemberek is kevesebb stressznek lesznek kitéve, mert kevesebb adminisztratív feladattal kell foglalkozniuk.

A rutinszerű, nem orvosi feladatok elvégzésében, és az idő megtakarításban segít egy olyan szoftver segítségével végezhetjük el, amely az alábbi feladatokat végzi el:

  • Dialízis készülékek előzetes beállítása
  • Kezelési adatok és a beteg testtömegének automatikus dokumentálása
  • Periférikus eszközök integrálása (pl. mérlegek)
  • Betegadatok összegzése minden felhasználóra vonatkoztatva
  • Minden jelenlegi kezelés aktuális állapotának áttekintő megjelenítése

 

A Fresenius Medical Care Terápiás monitor (TMon) rendszere a fenti rutinfeladatokat egyetlen könnyű és időtakarékos módon végzi el.

Tudjon meg többet a Terápiás Monitorról (TMon)

A Fresenius Medical Care Terápiás Monitor

A Fresenius Medical Care Terápiás Monitor online dokumentációt biztosít a dialízis kezelés előtt, közben és után gyűjtött adatokhoz. A TMon innovatív, ágy melletti megfigyelését olyan haladó dokumentációhoz tervezték, amely a Fresenius Medical Care 5008 CorDiax és 5008S CorDiax dialízis készülékeivel működik együtt.

A TMon ezen felül biztosítja a jelenleg folyamatban lévő, illetve a közelmúltban befejezett kezelések áttekintését is. A terápia legfontosabb adatai átlátható módon jeleníthetőek meg. Ez lehetővé teszi az egészségügyi szakemberek részére, hogy könnyen kiszűrjék a magasabb kockázatú betegeket.

A TMon tájékoztatása lehetővé teszi azt is, hogy az egészségügyi szakemberek gyorsabban avatkozzanak be, időt takarítsanak meg a rutin feladatokon, több idejük jusson a betegek kényelmére, és kevesebb stresszt éljenek át. A TMon a Fresenius Medical Care Terápiás adatkezelő rendszerének (TDMS) része.

Ismerje meg a Terápiás adatkezelő rendszert

Ápolási idő megtakarítás

A Fresenius Medical Care terápiás adatkezelő rendszerével átlagosan az alábbiak takaríthatók meg:

25 perc (40%) ápolási idő egy átlagos dialízis kezelés során.