Ugrás a tartalomra

Orvosoknak

Renal IT megoldások orvosoknak

Renal IT megoldások orvosoknak

  • Hosszú távú dokumentáció
  • Kezelések és gyógyszerelés nyomon követése
  • Betegbiztonság és magasabb minőség támogatása
Az összes kapcsolódó adat karnyújtásnyira van Öntől a beteg optimális kezelése érdekében

Adatok összegyűjtése és elemzése

Az összes kapcsolódó adat karnyújtásnyira van Öntől a beteg optimális kezelése érdekében

A beteg optimális kezelése csak a megfelelő adatokkal lehetséges: Ez kizárólag egy csak központi klinikai menedzsment szoftver segítségével valósítható meg. Egy szoftverrel, amely betege kezelését támogatja, az adatoknak más klinikai rendszerből történő importálásától a kezeléshez kapcsolódó döntésekről szóló jelentésekig.

A Fresenius Medical Care Therapy Support Suite (TSS) alkalmazása a terápiás adatmenedzsment rendszer központi eleme, amely lehetővé teszi az adatok egyszerű összegyűjtését és elemzését. A TSS az alábbiakat foglalja magában: betegelőírások létrehozása és kezelése, gyógyszerelési tervek, kezelési dokumentáció, laboratóriumi adatok és összesített jelentések készítése a különböző dialízis központokból.

A TSS biztosítja az egyes betegek dialízis készülékeinek előzetes beállításához szükséges adatokat és a hosszú távú kezelési folyamat dokumentumait, illetve rugalmasan alakítható jelentésekben és összetett nézetekben kezeli az adatok és folyamatok személyre szabott megjelenítését. A TSS menedzseli a klinikai folyamatokat, lehetővé teszi az előjegyzett kezelések gyors és egyszerű áttekintését.

Ismerje meg a TSS rendszert

Minőségbiztosítás a dialízisben

Minőségbiztosítás a dialízisben

Az adatelemzés a dialízis központ hatékony működésének a szíve.

A minőségbiztosítás a dialízisben az eredmények és kimenetelek folyamatos mérését és értelmezését, illetve a megfelelő beavatkozás meghatározását jelenti. Az adatelemzés a dialízis központ hatékony működtetésének a szíve.

A minőségbiztosításnak összesített és elkülönített összefüggő adatokra van szüksége a különböző szempontok megjelenítéséhez.

A Fresenius Medical Care Nefrológiai Irányítóközpontja a kulcs a minőségírányítás céljainak megfelelő dialízis ellátáshoz!

Tudjon meg többet a Nephrological Cockpitről!

Kapcsolódó tartalom
Egy orvos, amint a Fresenius Medical Care terápiás támogatócsomagját (TSS) használja

Klinikai adatkezelő rendszer a TDMS-ben.