Ugrás a tartalomra

Szolgáltatás & támogatás

Szolgáltatást támogató alkalmazottak

Egyedi projektmenedzsment, professzionális telepítés, a munkatársak széleskörű oktatása és összetett problémakezelés a Renal IT megoldásokhoz.

  • Egy kapcsolattartó partner
  • Teljes körű szolgáltatás és támogatás
Asztalnál tanuló férfi

Tervezés és projekt menedzsment

Miután döntés született a TDMS alkalmazásáról, a projektmenedzsereink elvégzik a rendszer tervezését és projekt menedzsmentjét a megállapodott feltételeknek megfelelően. Ezért figyelembe vesszük az ügyfélnek az alkalmazási időtartamra vonatkozó egyedi követelményeit, és hogy a rendszernek mikor kell működésbe lépnie. Egy kijelölt kapcsolattartó partner rendelkezésre áll a projekt teljes időtartama alatt.

Oktatáson részt vevő klinikai személyzet

A szükséges hardver és szoftver telepítése

A projektfázis befejezését követően, és miután a helyi beszállítók elvégezték a szükséges kábelezést az egyedi specifikációknak megfelelően, telepítjük a hardvert és a szoftvert, és a külső orvosi eszközöket csatlakoztatjuk a rendszerhez.

Oktatás

Amikor a TDMS működésbe lépett, különleges szoftvertanácsadóink oktatást tartanak az összes jövőbeni felhasználónak a TDMS-sel végzett munkára vonatkozóan. Természetesen további, későbbi időpontokban megtartott oktatások is lehetségesek.

Műszaki szolgáltatás és támogatás

Műszaki szolgáltatások teljes választékát kínáljuk, beleértve a távoli támogatás forródrótját, vagy igény esetén a helyszíni szolgáltatásokat.

Renal IT támogatás elérhetősége: