Ugrás a tartalomra

Renal IT

A Renal IT integrált szoftveres megoldásokat biztosít, amelyek a krónikus veseelégtelenség sokkal hatékonyabb, megbízhatóbb és költséghatékonyabb kezelését teszik lehetővé a dialízis központokban, akut vagy otthon végzett kezelések során.

A Renal IT elsősorban döntéstámogatást biztosít és elemző betekintést ad a terápiás adatokba. A Fresenius Medical Care a Renal IT szoftverek és hardverek teljes választékát kínálja, valamint a telepítést és az ezt követő terméktámogatást is.

A Renal IT megoldások gyógyászati igénye krónikus veseelégtelenség esetén

A krónikus veseelégtelenség HD kezelése egy összetett és erőforrás-igényes eljárás. A betegek sérülékenyek és ki vannak téve a társbetegségek kockázatainak. Az egy nefrológus és egy ápoló által kezelt betegek száma növekszik.

A dialízis ellátás sokkal több, mint maga a dialízis kezelés

A dialízis előírásához és végrehajtásához különleges figyelem szükséges. A krónikus veseelégtelenség miatt dialízis kezelést kapó betegek kezeléséhez egészségügyi szakemberek csoportjának támogatására van szükség. Számos adatra és információra van szükségük az egyedi betegkezelési tervek menedzsmentjéhez. Egy megfelelő kezelési döntést csak a teljes kép ismeretében lehet meghozni, amelyet adatokkal és információval kell alátámasztani. A betegek összetettsége és törékenysége sürgős és megfelelő megoldást kíván. A Renal IT megoldások teljesítik ezeket a kihívásokat.