Ugrás a tartalomra

Vállalati profil

Vállalati profil

A világ vezető vállalata a krónikus veseelégtelenségben szenvedő betegek számára nyújtott termékek és szolgáltatások területén.

A Fresenius Medical Care globális piacvezető vállalat a krónikus veseelégtelenségben szenvedő betegek számára nyújtott termékek és szolgáltatások területén. A világon több mint 3,8 millió krónikus veseelégtelenségben szenvedő beteg részesül rendszeresen dialízis kezelésben. A dialízis kezelés egy alapvető vértisztítási eljárás, amely a vese funkcióját helyettesíti a vese leállása esetén.

Közel 343 000 beteget gondozunk több mint 4000 dialízis központból álló dialízis hálózatunkban. Ezen felül közel 42 gyártási helyszínt üzemeltetünk különböző kontinenseken, olyan dialízishez kapcsolódó termékeket kínálva, mint a dialízis készülékek, dializátorok és fogyóanyagok.

Stratégiánk a fenntartható fejlődésen alapul. Célunk, hogy folyamatosan fejlesszük a vesebetegek életminőségét a legmagasabb minőségű innovatív termékek és kezelési módok biztosításával.

A Fresenius Medical Care vállalat székhelye Németországban, Bad Homburg városában található. Az Észak-Amerikai központ Massachusetts államban, Walthamban, míg az Ázsia - Csendes-óceáni központ Hong Kongban található.

Vállalati kultúra

Élhetőbb életet teremteni. A Betegeinknek. Világszerte. Mindennap.

  • Élethosszig tartó elkötelezettség
  • Minőség
  • Betegközpontúság
  • Kiválóság
     

Amennyiben szeretne többet megtudni a Fresenius márkáról, a vállalat küldetéséről és stratégiájáról, kérjük látogasson el a Globális Weboldalunkra.

compliance

Megfelelőségi Programunk

A Fresenius Medical Care-nél, mint globális piacvezetőnél, tisztában vagyunk a felelősségünkkel, azt kiemelt jelentősséggel kezeljük. Szabályainkkal és üzleti magatartásunkkal, olyan példát kívánunk mutatni, melyek a saját és tulajdonosi elvárásainknak is megfelelnek.

A Fresenius Medical Care-nél elkötelezettek vagyunk, hogy tevékenységünket a helyi törvényeknek, jogszabályoknak megfelelő módon végezzük. Professzionalizmusra, becsületességre és tisztességre törekszünk betegeinkkel, beszállítóinkkal, a kormányzatokkal és más finanszírozókkal, alkalmazottainkkal, befektetőinkkel fenálló üzleti kapcsolataink során.

A Fresenius Medical Care-nél bevezettünk továbbá egy úgynevezett Üzleti Etika és Alapelvek Üzleti Partnerek Számára című dokumentumot, mely a Fresenius Medical Care nevében eljáró külső partnerektől elvárt viselkedési alapelveket hangsúlyozza. A hangsúly beszállítóink környezetbarát és erőforrásokat hatékonyan felhasználó gyártási módszerein, illetve a humánus munkakörülményeken van.

Amennyiben a fenti elvek megsértése vagy potenciális megsértése a tudomására jut, kérjük mielőbb értesítse a Fresenius Megfelelőségi Osztályát. Az alábbi elérhetőségek bármelyikén magyar nyelven tehet panaszbejelentést:

Telefon: 06-800-20800
E-mail: complianceactionline(at)fmc-ag.com.
www.fresenius.ethicspoint.com

Amennyiben több információra van szüksége a vállalati előírásokkal kapcsolatban, kérjük látogasson el a Fresenius Medical Care Globális Weboldalára.

Még több információ

További információkért látogasson el a Letöltés menüpontra a:

Fresenius Medical Care Vállalati Profilján belül (Globális Weboldal)

További információért kérjük keresse fel munkatársunkat
Kapcsolódó tartalom

Cégcsoportjának termékei, terápiás lehetőségei és szolgáltatási Magyarországon.

Archív történetek

További történetek az archívumban.