Ugrás a tartalomra

Vállalati profil

Vállalati profil

A világ vezető vállalata a krónikus veseelégtelenségben szenvedő betegek számára nyújtott termékek és szolgáltatások területén.

A Fresenius Medical Care globális piacvezető vállalat a krónikus veseelégtelenségben szenvedő betegek számára nyújtott termékek és szolgáltatások területén. A világon több mint 3,9 millió krónikus veseelégtelenségben szenvedő beteg részesül rendszeresen dialízis kezelésben. A dialízis kezelés egy alapvető vértisztítási eljárás, amely a vese funkcióját helyettesíti a vese leállása esetén. Több mint 344 000 beteget gondozunk 4153 dialízis központból álló dialízis hálózatunkban. Ezen felül közel 42 gyártási helyszínt üzemeltetünk különböző kontinenseken, olyan dialízishez kapcsolódó termékeket kínálva, mint a dialízis készülékek, dializátorok és fogyóanyagok.

Stratégiánk a fenntartható fejlődésen alapul. Célunk, hogy folyamatosan fejlesszük a vesebetegek életminőségét a legmagasabb minőségű innovatív termékek és kezelési módok biztosításával.

A Fresenius Medical Care vállalat székhelye Németországban, Bad Homburg városában található. Az Észak-Amerikai központ Massachusetts államban, Walthamban, míg az Ázsia - Csendes-óceáni központ Hong Kongban található.

Vállalati kultúra

Élhetőbb életet teremteni. A Betegeinknek. Világszerte. Mindennap.

  • Élethosszig tartó elkötelezettség
  • Minőség
  • Betegközpontúság
  • Kiválóság
     

Amennyiben szeretne többet megtudni a Fresenius márkáról, a vállalat küldetéséről és stratégiájáról, kérjük látogasson el a Globális Weboldalunkra.

Fenntarthatóság

Számunkra a fenntarthatóság olyan felelősségteljes viselkedést jelent, mely során üzleti sikereinket úgy érjük el, hogy közben nem hagyjuk figyelmen kívül a környezetvédelmet és a társadalmi fejlődést sem.

  • Gazdasági felelősséget vállalunk
  • Felelősséget vállalunk a környezetért
  • Társadalmi felelősséget vállalunk

 

Adatkezelési Tájékoztató (GDPR)

Etikai és Üzleti Magatartási Kódex
Üzleti Etikai és Alapelvek Üzleti Partnerek Számára

2022. évi energia megtakarítási jelentés - FMC Dialízis Center Kft.
2022. évi energia megtakarítási jelentés - FMC Eszközkezelő Kft.2021. évi energia megtakarítási jelentés - FMC Eszközkezelő Kft.
2021. évi energia megtakarítási jelentés - FMC Dialízis Center Kft. 
2020. évi energia megtakarítási jelentés - FMC Eszközkezelő Kft.
2020. évi energia megtakarítási jelentés - FMC Dialízis Center Kft.
2019. évi energia megtakarítási jelentés - FMC Dialízis Center Kft.
2019. évi energia megtakarítási jelentés - FMC Eszközkezelő Kft.
2018. évi energia megtakarítási jelentés 
2017. évi energia megtakarítási jelentés

Tájékoztatás a 2020-as évben nyújtott alapítványi támogatásokról
Tájékoztatás a 2019-es évben nyújtott alapítványi támogatásokról
Tájékoztatás a 2018-as évben nyújtott alapítványi támogatásokról
Tájékoztatás a 2017-es évben nyújtott alapítványi támogatásokról

Amennyiben további információt szeretne megtudni vállalatunk felelősségvállalásáról, kérjük látogasson el a Globális Weboldalunkra.

compliance

Megfelelőségi Programunk

A Fresenius Medical Care-nél, mint globális piacvezetőnél, tisztában vagyunk a felelősségünkkel, azt kiemelt jelentősséggel kezeljük. Szabályainkkal és üzleti magatartásunkkal, olyan példát kívánunk mutatni, melyek a saját és tulajdonosi elvárásainknak is megfelelnek.

A Fresenius Medical Care-nél elkötelezettek vagyunk, hogy tevékenységünket a helyi törvényeknek, jogszabályoknak megfelelő módon végezzük. Professzionalizmusra, becsületességre és tisztességre törekszünk betegeinkkel, beszállítóinkkal, a kormányzatokkal és más finanszírozókkal, alkalmazottainkkal, befektetőinkkel fenálló üzleti kapcsolataink során.

A Fresenius Medical Care-nél bevezettünk továbbá egy úgynevezett Üzleti Etika és Alapelvek Üzleti Partnerek Számára című dokumentumot, mely a Fresenius Medical Care nevében eljáró külső partnerektől elvárt viselkedési alapelveket hangsúlyozza. A hangsúly beszállítóink környezetbarát és erőforrásokat hatékonyan felhasználó gyártási módszerein, illetve a humánus munkakörülményeken van.

Amennyiben a fenti elvek megsértése vagy potenciális megsértése a tudomására jut, kérjük mielőbb értesítse a Fresenius Megfelelőségi Osztályát. Az alábbi elérhetőségek bármelyikén magyar nyelven tehet panaszbejelentést:

Telefon: 06-800-20800
E-mail: complianceactionline(at)fmc-ag.com.
www.fresenius.ethicspoint.com

Amennyiben több információra van szüksége a vállalati előírásokkal kapcsolatban, kérjük látogasson el a Fresenius Medical Care Globális Weboldalára.

Még több információ

További információkért látogasson el a Letöltés menüpontra a:

Fresenius Medical Care Vállalati Profilján belül (Globális Weboldal)

További információért kérjük keresse fel munkatársunkat
Kapcsolódó tartalom

Cégcsoportjának termékei, terápiás lehetőségei és szolgáltatási Magyarországon.

Archív történetek

További történetek az archívumban.