Ország weboldala:

Felelősségi nyilatkozat egészségügyi szakemberek részére

A jelen weboldalon található orvostechnikai eszközökre vonatkozó információk kizárólag az Európai Unió területén működő egészségügyi szakemberek részére kerültek közzétételre.

Az „Elfogadás és Megerősítés” gombra történő kattintással Ön megerősíti, hogy a jelen információkat tudomásul vette, továbbá kijelenti, hogy Ön az Európai Unióban működő egészségügyi szakember.

A dialízis központ menedzsmentje részére

Klinikai adatkezelő rendszer a TDMS-ben

Klinikai adatkezelő rendszer a TDMS-ben

  • Dialízis kezelés adatainak megosztott kezelése
  • Kezelés hosszú távú dokumentálása
  • Előírások kezelése és eszközök előzetes beállítása
  • Betegadatok megosztása a kórház információs rendszereivel

Betegápolás és minőségirányítás

Betegápolás és minőségirányítás

A krónikus veseelégtelenségben szenvedő betegek ellátásának javítása és a minőségirányítás fejlesztése

 

A minőségirányítás javításához egy olyan eszköz szükséges, amellyel a minőség folyamatosan mérhető. A dialízisben a minőségbiztosítás a legfontosabb indikátorok célértékeinek meghatározásának állandó folyamatát jelenti: az eredmények mérését, az eredmények értelmezését és a beavatkozást az egyének és betegek csoportjának szintjén a dialízis központban vagy egy hálózatban.

Az adatelemzés a dialízis központok és otthoni hemodializált betegek hatékony és célravezető kezelését eredményezi.

Az adatnak kontextuálisnak kell lennie: nem, társbetegségek, orvosi adatok, dátum, pontos időpont. Az adatoknak egyszerre összesítettnek és különállónak kell lennie, így az adott szituáció különböző nézőpontokból szemlélhető (a beteg és a dialízis központ szintje)

A krónikus veseelégtelenségben szenvedő betegek ápolását a Terápiás adatkezelő rendszerrel (TDMS) lehet javítani. Ez az integrált rendszer sokkal szorosabban szabályzott betegápolást tesz lehetővé: betekintést ad a jelenlegi és korábbi kórelőzményekbe; laboratóriumi adatelemzés szerezhető; nyomon követhetőek az allergiák; a gyógyszerelés; ellenőrizhetőek az elvégzett beavatkozások és a riasztások.

Hogyan optimalizálhatja erőforrásait?

Egészségügyi szakemberek erőforrásainak optimalizálása

Kevesebb stressz az ápoló személyzetnek

 

Az egészségügyi szakemberek adminisztratív feladataiban elért időmegtakarítás a beteg nagyobb kényelmét és kevesebb stresszt eredményez, különösen az ápoló személyzet vonatkozásában. Ez olyan szoftveres eszközökben valósul meg, amelyek támogatják a dialízis készülékek előzetes beállítását, a kezelés automatikus dokumentálását, a betegek testtömegének a dialízis előtti, közbeni és utáni automatikus rögzítését, a periférikus eszközök integrálását, az egyszerű hozzáférést a betegadatokhoz az összes felhasználó részére, illetve az aktuális kezelések állapotának áttekintését az “összes információ egyetlen pillantással” alapelv szerint.

A Fresenius Medical Care Terápiás Monitor (TMon) rendszere az összes ilyen követelményt támogatja. A Terápiás Monitor megoldást biztosít a dialízis előtt, közben és után gyűjtött különböző adatok online dokumentálására. Az innovatív, ágy melletti felügyeleti rendszert az 5008 CorDiax és 5008S CorDiax berendezésekkel történő használatra tervezték.

 

Tudjon meg többet a Terápiás Monitor (TMon) rendszerről

TMon study

Egy tanulmány rámutatott, hogy a Terápiás Monitor bevezetésével egy optimalizált dialízis munkafolyamatot hoztak létre. Ez a fejlesztés a dialízis során felhasznált ápolási idő megtakarítását eredményezte. A munkafolyamat optimalizálása és a folyamatok felgyorsítása általánosságban kezelésenként 25 perc vagy 40% időmegtakarítást eredményezett.

A Terápiás Monitor a Fresenius Medical Care terápiás adatkezelő rendszerének (TDMS) része.

Időmegtakarítás az orvosoknak

Időmegtakarítás az orvosoknak

 

A nefrológusok és az ápolók az olyan szofveres eszközök alkalmazásának jótékony hatásaiból részesülnek, amelyek támogatják a folyamatos kommunikációt a dialízis készülék és a kórház informatikai rendszere között. A dokumentált adatokat gyorsan és hatékonyan lehet elérni.

Az orvosok és ápolók idejének megtakarítása a számos előny egyike, amelyet a Fresenius Medical Care Therapy Support Suite (TSS) biztosít.

A TSS egy központi klinikai menedzsment szoftver, amely elvégzi, létrehozza és menedzseli a betegnek előírt kezeléseket, gyógyszerelési terveket, a kezelési adatok dokumentálását és a beteghez kapcsolódó laboratóriumi adatokat. A TSS ezen felül fejlett jelentési képességgel bír, és lehetővé teszi dialízis központok csoportjának professzionális menedzsmentjét. A Therapy Support Suite a terápiás adatkezelő rendszer (TDMS) része.

Csatlakoztassa adatait

A Fresenius Medical Care communication Data Link (cDL)

Kapcsolódó tartalom