Bezárás
Ország weboldala:

Felelősségi nyilatkozat egészségügyi szakemberek részére

A jelen weboldalon található orvostechnikai eszközökre vonatkozó információk kizárólag az Európai Unió területén működő egészségügyi szakemberek részére kerültek közzétételre.

Az „Elfogadás és Megerősítés” gombra történő kattintással Ön megerősíti, hogy a jelen információkat tudomásul vette, továbbá kijelenti, hogy Ön az Európai Unióban működő egészségügyi szakember.

Renal IT

A Renal IT integrált szoftveres megoldásokat biztosít, amelyek a krónikus veseelégtelenség sokkal hatékonyabb, megbízhatóbb és költséghatékonyabb kezelését teszik lehetővé a dialízis központokban, akut vagy otthon végzett kezelések során.

A Renal IT elsősorban döntéstámogatást biztosít és elemző betekintést ad a terápiás adatokba. A Fresenius Medical Care a Renal IT szoftverek és hardverek teljes választékát kínálja, valamint a telepítést és az ezt követő terméktámogatást is.

A Renal IT megoldások gyógyászati igénye krónikus veseelégtelenség esetén

A krónikus veseelégtelenség HD kezelése egy összetett és erőforrás-igényes eljárás. A betegek sérülékenyek és ki vannak téve a társbetegségek kockázatainak. Az egy nefrológus és egy ápoló által kezelt betegek száma növekszik.

A dialízis ellátás sokkal több, mint maga a dialízis kezelés

A dialízis előírásához és végrehajtásához különleges figyelem szükséges. A krónikus veseelégtelenség miatt dialízis kezelést kapó betegek kezeléséhez egészségügyi szakemberek csoportjának támogatására van szükség. Számos adatra és információra van szükségük az egyedi betegkezelési tervek menedzsmentjéhez. Egy megfelelő kezelési döntést csak a teljes kép ismeretében lehet meghozni, amelyet adatokkal és információval kell alátámasztani. A betegek összetettsége és törékenysége sürgős és megfelelő megoldást kíván. A Renal IT megoldások teljesítik ezeket a kihívásokat.

Renal IT
Terápiás Adatkezelő Rendszer - TDMS

A Fresenius Medical Care terápiás adatkezelő rendszere (TDMS - Therapy Data Management System) – egy rugalmas megoldás a munkafolyamatok egyedi igények szerinti kezeléséhez a dialízis központokban és kórházakban. Ez a dialízis központban végzett napi rutin tevékenységek hatékony és biztonságos támogatását szolgálja.

A Terápiás Monitor - TMon

A Fresenius Medical Care Terápiás monitor (TMon) rendszere — A dialízis előtti, közbeni és utáni online dokumentációhoz. Az 5008 CorDiax és a 5008S CorDiax ágy melletti felügyeleti rendszerek segítenek az ápolóknak, hogy arra tudjanak koncentrálni ami a legfontosabb: a beteg.

Therapy Support Suite (TSS)

A Fresenius Medical Care Therapy Support Suite (TSS) – Betegelőírások, gyógyszerelési tervek, kezelési adatok dokumentációjának, beteghez kötődő laboratóriumi adatok kivitelezése létrehozása és kezelése, valamint a különböző dialízis központokból érkező jelentések kezelése is.

communication Data Link (cDL)

A Fresenius Medical Care communication Data Linkje (cDL) – A Terápiás adatkezelő rendszer (TDMS) problémamentes összekapcsolása a használatban lévő kórházi vagy laboratóriumi információs rendszerrel.

Nefrológiai irányítóközpont

A Fresenius Medical Care Nefrológiai irányítóközpontja – A betegellátás és klinikai menedzsment hatékonyságának és eredményességének maximalizálására. A renális kezelés általános KPI-jainak rendkívül dinamikus és kontextuson alapuló áttekintését biztosítja. Ez az információ kulcsfontosságú a dialízis központok minőségbiztosítása szempontjából.

PatientOnLine

A Fresenius Medical Care PatientOnLine szoftvere biztosítja a teljesen egyénre szabott PD terápiákat. A klinikai döntéshozatal támogatására és a csapat hatékonyságának növelésére tervezték a beteg terápiás adataihoz való hozzáférés javításával. A bizonyítékon alapuló előírás, modellezés és az intuitív jelentés segíti Önt a PD megfelelő céljainak elérésében a sokkal pontosabb, személyre szabott kezelési programmal.

Dialízis központ menedzsment

A Renal IT klinikai menedzsment részére nyújtott megoldásai megfelelnek a hemodialízis kezelés igényeinek. A betegadatok alapján meghozott kezelési döntéseket követően javul a betegek ellátása és a minőségirányítás, valamint. az egészségügyi szakemberek időt takaríthatnak meg.

Szolgáltatás & támogatás

A Fresenius Medical Care szolgáltatásai és támogatása – Egyedi projektmenedzsment, professzionális telepítés, a munkatársak széleskörű oktatása és összetett problémakezelés a Renat IT portfolióhoz.

Orvosok

A Renal IT orvosoknak nyújtott megoldásai megfelelnek a minőségbiztosítási követelményeknek és időt takarítanak meg az adatok gyűjtésével és elemzésével.

Ápolók

A Renal IT ápolóknak nyújtott megoldásai teljesítik a krónikus veseelégtelenség hemodialízissel történő kezelésének igényeit. A Fresenius Medical Care Terápiás Monitor segítségével az egészségügyi szakemberek gyorsabban avatkoznak be és több időt töltenek a beteg kezelésével a betegek kényelme és megfelelő ellátása érdekében.